BESPAREN OP PORTOKOSTEN
Lift mee op de volume-korting van Directmail.nl en bespaar flink op uw portokosten!

Als u wilt besparen op portokosten, dan laat u uw direct mail verzorgen door Directmail.nl.

Besparen op portokosten door groot volume

Directmail.nl sluit jaarlijks grote contracten af met de Nederlandse Postbezorgers PostNL en Sandd. Grote volumes betekenen lagere posttarieven en daar profiteert u van. U kunt eenvoudig meeliften op de voordelige contractprijzen van Directmail.nl, ook als u maar een of enkele kleinere mailings per jaar verstuurt!

Besparen op portokosten door bundelen bestellingen

Om voor de lagere tarieven van PostNL en Sandd in aanmerking te komen, gelden bepaalde minimale aantallen per mailing. Aangezien uw mailing via Directmail.nl tegelijk met mailings van andere klanten bij de post wordt aangeboden, zijn deze soms hoge aantallen voor u niet van belang. U kunt uw mailing al vanaf 250 stuks door Directmail.nl laten verzorgen en profiteren van de gunstiger tarieven!

Besparen op portokosten door tijdig plannen!

De duurste wijze van verzenden is de 24-uurs service van PostNL. Deze service is prettig als het even niet anders kan, maar wilt u (in verband met de hogere kosten) liever mijden. U kunt flink op uw portokosten besparen door gebruik te maken van bijvoorbeeld de 72-uurs service. Voorwaarde hiervoor is wel, dat u uw mailing tijdig plant, zodat er voldoende tijd beschikbaar is voor de verwerking ervan en uw direct mailing tijdig bij de post kan worden aangeleverd.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op portokosten?

Als u wilt weten hoeveel u bij uw mailing op portokosten kunt besparen, bereken dan zelf online zelf de totale kosten van uw mailing. Selecteer een gewenste verzenddatum, en u ziet direct wat de totale kosten zijn bij de verschillende postaanbieders, en dus hoeveel u op uw portokosten kunt besparen.