HOE WERKT HET
In 5 eenvoudige stappen uw mailing geselecteerd, gepland en verzonden!

Stel uw mailing samen

Het samenstellen van uw mailing gaat heel eenvoudig. U kiest eerst het soort mailing dat het betreft (bijvoorbeeld brieven, of kaarten) en de wijze van bedrukken (bijvoorbeeld: enkelzijdig of dubbelzijdig). Vervolgens geeft u het aantal op dat het betreft.

Op de volgende pagina kunt u uw keuze verfijnen: u geeft aan of de brieven full-color of zwart-wit gedrukt moeten worden, kiest de gewenste papierkwaliteit en kunt bijlages toevoegen aan uw mailing, een volgvel bijvoorbeeld, of een actiekaart bij een brief.

Als laatste kiest u het soort envelop en evenueel de bedrukking van de envelop (met bijvoorbeeld bedrijfslogo en/of retouradres). Uw mailing is nu samengesteld. De volgende stap is het selecteren van de bezorgdatum.

Kies de bezorgdatum

U kiest als bezorgdatum de datum waarop u wilt dat uw mailing bij de geadresseerden in de bus ligt. Directmail.nl toont u vervolgens een overzicht met alle mogelijke bezorgdata bij de verschillende postaanbieders en de bijbehorende prijzen.

Kies het postbedrijf

Het getoonde overzicht heeft in de kolommen de bezorgdata staan en in de rijen de verschillende postbedrijven en hun diensten. Door op de verschillende data/prijzen te klikken, wordt aangegeven wat de uiterste aanleverdatum is van de benodigde bestanden. Zo plant u eenvoudig uw mailing tegen de laagst mogelijke kosten!

Upload uw bestanden

U kunt uw bestanden direct tijdens het bestelproces uploaden. Heeft u uw bestanden nog niet helemaal klaar, maar wilt u al wel vast uw bestelling afronden en daarmee uw mailing in de planning zetten, dan is dat ook mogelijk. U kunt de bestanden dan later alsnog toezenden. De uiterste aanleverdatum van uw bestanden ontvangt u na afronding van uw bestelling ter bevestiging ook nog per e-mail.

De aanleverspecificaties van de bestanden vindt u hier.

Online betalen

U kunt uw bestelling makkelijk online afrekenen met iDEAL of creditcard. Direct na betaling ontvangt u per e-mail de factuur.