PORTOKOSTEN VERGELIJKEN
De totaal-tarieven van alle postbedrijven in een overzichtelijke tabel, vergelijk en kies!

De postmarkt is sterk in beweging. Nieuwe postaanbieders zoals Sandd bieden zich aan en vertrouwde aanbieders zoals PostNL komen met nieuwe concepten. Welke postaanbieder zet u in voor uw direct mail? Via Directmail.nl kunt u online portokosten vergelijken in 3 eenvoudige stappen:

  1. u kiest eerst wat u precies wilt gaan mailen en hoeveel geadresseerden het betreft;
  2. u geeft aan wanneer uw mailing moet aankomen bij de geadresseerden;
  3. Directmail.nl presenteert u alle mogelijke verzendwijzen en de bijbehorende tarieven.

Alle tarieven worden overzichtelijk gepresenteerd. Niet alleen de tarieven van de door u opgegeven datum, maar ook data daar omheen. Misschien mag de mailing ook 1 of 2 dagen later worden bezorgd en kunt u daardoor voor een andere postaanbieder kiezen en bent u tientallen procenten voordeliger uit! U kunt zo online, geheel vrijblijvend, de portokosten vergelijken van alle aanbieders en al hun verschillende producten!

Portokosten vergelijken van alle postbezorgers

De volgende postbezorgers en postdiensten worden bij het portokosten vergelijken meegenomen:

  • PostNL 24 uurs
  • PostNL 48 uurs
  • PostNL 72 uurs
  • Sandd

Netwerk VSP bezorgt folders in Nederland, en richt zich uitsluitend op huis-aan-huis bezorging. Zij worden daarom niet meegenomen in de portokosten vergelijking. Selektmail (voorheen van Duitse Post) tenslotte is in 2011 overgenomen door Sandd en komt dus om die reden zelfstandig niet meer in de prijsvergelijking voor.

Specifieke voorwaarden postbezorgers

Verschillende diensten van postbezorgers kennen verschillende voorwaarden. Zo is de minimum oplage om een mailing als Direct Mail te kunnen versturen 250 stuks. Postbezorger Sandd hanteert zelf een minimum aantal van 1.500 stuks, maar wanneer u Directmail.nl uw mailing laat drukken en versturen, kunt u ook al vanaf 250 stuks van hun voordelige tarieven profiteren!

Klik hier om online een berekening van uw mailingkosten te maken. De berekening is volledig vrijblijvend, u hoeft dus nog geen opdracht te geven.