VERZENDMOGELIJKHEDEN
Kies de juiste postbezorger voor uw mailing en bespaar fors op uw mailingkosten!

DirectMail via PostNL

Voor de bezorging van uw direct mail kunt u als postbezorger PostNL kiezen. U heeft bij PostNL keuze uit een 3-tal verschillende producten die onderling uitsluitend verschillen in bezorgduur en dus prijs. U heeft de keuze uit de volgende postproducten van PostNL:

PostNL 24-uurs service

PostNL 24-uurs is de snelste verzendwijze, en daarmee ook de meest prijzige. U kiest deze verzendmethode in principe alleen als de mailing met de grootst mogelijke spoed in de bus moet liggen. Bezorging van de post vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag. Op zondag en maandag wordt geen post bezorgd. Als er meer tijd beschikbaar is om uw mailing te verzorgen, kunt u beter een van onderstaande postproducten kiezen.

PostNL 48-uurs service

Als uw mailing iets ruimer gepland is, dan kunt u voor de bezorging kiezen voor het voordeliger tarief dat behoort bij de 48-uurs service. Bezorging vindt uitsluitend plaats op donderdag en zaterdag.

PostNL 72-uurs service

Het meest voordelige tarief van PostNL wordt u aangeboden bij de 72-uurs service. Als u uw mailing tijdig kunt plannen en PostNL ruimer de tijd heeft om uw mailing te bezorgen, dan bespaart u (aanzienlijk) op de portokosten. Bezorging vindt plaats op dinsdag, donderdag en zaterdag.

DirectMail via SANDD

Sandd is met een marktaandeel van ongeveer 16% het op een na grootste postbedrijf van Nederland. Sandd bezorgde 600 miljoen poststukken in 2011 , en is daarmee een serieus alternatief voor PostNL.

Bezorgdagen Sandd

De vaste bezorgdagen van Sandd zijn dinsdag en vrijdag. Reeds enkele dagen voorafgaand aan de bezorgdatum, dienen wij uw mailing bij Sandd ter verzending aan te bieden. Met deze verwerkingstijd houdt Directmail.nl uiteraard rekening. U kiest een gewenste bezorgdatum, Directmail.nl rekent dan voor u uit wanneer u de materialen uiterlijk dient aan te leveren om uw mailing tijdig te kunnen verwerken.

Minimale oplage Sandd

Sandd hanteert per opdracht een minimale oplage van 1.500 stuks. Via Directmail.nl kunt u echter uw mailing ook al bij lagere oplage dan 1.500 stuks via Sandd laten bezorgen. Zo kunt u ook bij kleinere oplages profiteren van de voordelige tarieven van Sandd!

Klik hier om te kijken hoeveel u kunt besparen door uw mailing via Sandd te laten bezorgen!

DirectMail in Duitsland

Via Directmail.nl verstuurt u uw mailing uitsluitend naar Nederlandse adressen. Wilt u een mailing sturen aan uw Duitse prospects of klanten, dan kunt u hiervoor contact opnemen met onze partner De Brink Direct Mail. Dagelijks wordt post voor Duitse geadresseerden direct (in Duitsland) bij de Deutsche Post ter verzending worden aangeboden. Uw mailing ligt dan de volgende dag reeds bij de geadresseerden in de bus!